Novo! Od sada Webshop usluga Click & Collect na svim Pevex lokacijama!

Pevex Tim

Click & Collect - Kupujte sigurno online iz udobnosti Vašeg doma - preuzmite na bilo kojoj od Pevex lokacija.

 

Što je Click & Collect?

Click & Collect je usluga naručivanja i plaćanja narudžbe putem Pevex Webshopa s preuzimanjem robe u odabranom Pevex prodajnom centru - na odjelu za izdavanju robe.  Narudžbe koje podrazumijevaju preuzimanje u prodajnom centru moguće je platiti isključivo unaprijed, putem debitnih/kreditnih kartica ili uplatom na Pevex žiro račun ukoliko postoji raspoloživa zaliha na odabranom centru u trenutku narudžbe.


Narudžbe napravljene preko usluge Click & Collect biti će obrađene i spremne za prikup u roku od 24 sata od primitka uplate* (osim ako se radi o artiklima koji se naručuju od dobavljača, nose oznaku "roba po narudžbi" npr. velik broj artikala autoguma). Nakon obrade kupac će biti obaviješten e-mailom da je roba spremna za preuzimanje u roku od 10 dana u radnom vremenu odabranog prodajnog centra

 

*zbog izvanredne situacije koju je prouzročio CO-VID19 virus nismo u mogućnosti jamčiti 24 sata za spremnost robe za prikup. Molimo kupce na razumijevanje.

 

Uvjeti korištenja usluge Click & Collect:

Usluga Click & Collect s preuzimanjem u prodajnom centru za kupce je besplatna. Narudžbu je moguće napraviti ako odabrani prodajni centar raspolaže zalihom traženog artikla u trenutku zaključivanja narudžbe
Pevec d.d. će kupca obavijestiti e-mail potvrdom kada roba bude spremna za preuzimanje. Kupac je obavezan preuzeti robu u roku od 10 dana od dobivanja obavijesti da je roba spremna za preuzimanje.
Kupac je dužan u roku od 10 dana podići robu od primitka obavijesti da je roba spremna za preuzimanje.
Ako kupac ne preuzme robu u roku od 10 dana od primitka obavijesti da je roba spremna za preuzimanje, Pevec d.d. je ovlašten sljedećeg dana od dana isteka roka za preuzimanje zaračunati skladišnu naknadu u visini od 2% iznosa vrijednosti robe (uključujući PDV) po danu kašnjenja. Vezano uz kašnjenje, svaki započeti dan se računa kao cijeli dan.
Ako kupac ne preuzme robu u roku od 30 dana od primitka obavijesti da je roba spremna za preuzimanje, smatra se da se kupac odrekao vlasništva robe i Pevec d.d. je ovlašten raspolagati robom.

 

Minimalni iznos za narudžbe putem webshopa je 100,00 kn.

 
 

Podijelite:

Povratak na članke