PEVEX daruje popust na  osiguranje od automobilske odgovornosti svim članovima PEVEX KLUB-a!


Popust u visini od 5% na obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti, popust se zbraja s drugim popustima. Popust vrijedi jednokratno za korisnika PEVEX KLUB-a vjernosti i odnosi se na fizičke osobe. Popust se može realizirati uz predočenje kartice PEVEX KLUB-a na svim prodajnim mjestima CROATIA osiguranja ili unosom broja kartice PEVEX KLUB-a u webshopu www.crosig.hr. Više o akciji na pevex.hr.

Akcija vrijedi od 1.7.2021. do 31.12.2021.

Najčešća pitanja

  • Do kada možete ostvariti popust PEVEX KLUB-a na obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti Croatia osiguranja?
  • Popust PEVEX KLUB-a na Croatia obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti vrijedi od 1.7.2021. godine do 31.12.2021. godine.

 

  • Kako ostvariti popust PEVEX KLUB-a na Croatia obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti na prodajnim mjestima Croatia osiguranja?
  • Popust u visini od 5% (popust se zbraja s drugim popustima) na obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti Croatia osiguranja se može realizirati uz predočenje kartice PEVEX KLUB-a vjernosti na svim prodajnim mjestima Croatia osiguranja. Popust vrijedi jednokratno za jedno vozilo za korisnika PEVEX KLUB-a vjernosti, i to za osobne potrebe i uz uvjet da je korisnik fizička osoba. Najbližu poslovnicu Croatia osiguranja potražite ovdje.

 

  • Kako ostvariti popust PEVEX KLUB-a na Croatia obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti putem interneta?
  • Popust u visini od 5% (popust se zbraja s drugim popustima) na obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti Croatia osiguranja se može realizirati unosom broja kartice PEVEX KLUB-a u webshopu Croatia osiguranja. Popust vrijedi jednokratno za jedno vozilo za korisnika PEVEX KLUB-a vjernosti, i to za osobne potrebe i uz uvjet da je korisnik fizička osoba. Digitalna polica u slučaju ugovaranja police osiguranja putem webshopa stiže na vašu e-mail adresu, spremna za korištenje na tehničkom pregledu, kao i prilikom policijske kontrole ili prometne nesreće.

 

  • Gdje mogu doznati više informacija o ponudi obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti Croatia osiguranja?
  • Ponudu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti Croatia osiguranja možete proučiti na web stranici tvrtke, kao i zatražiti više informacija ili ponudu za osiguranje putem kontakt obrasca ili Kontakt centra na broju telefona 072 00 1884.