Fotokopirni papir

Fotokopirni papir: Neizostavan partner u uredu i školi 📄 Fotokopirni papir je nezaobilazan element u svijetu poslovanja, obrazovanja i kreativnosti. Njegova visoka kvaliteta ispisa osigurava oštre i jasne rezultate prilikom kopiranja, tiskanja ili faksiranja važnih dokumenata. Glatka površina i visoka bijelina omogućuju precizan prijenos tinte i tonera, čime se postiže...

Fotokopirni papir: Neizostavan partner u uredu i školi 📄

Fotokopirni papir je nezaobilazan element u svijetu poslovanja, obrazovanja i kreativnosti. Njegova visoka kvaliteta ispisa osigurava oštre i jasne rezultate prilikom kopiranja, tiskanja ili faksiranja važnih dokumenata. Glatka površina i visoka bijelina omogućuju precizan prijenos tinte i tonera, čime se postiže profesionalan izgled svakog otiska. Bez obzira koristiš li ga u uredskom okruženju za izradu internih dokumenata ili u školi za pripremu zadaća i projekata, fotokopirni papir pruža pouzdane rezultate.

Istraži širok izbor fotokopirnog papira, svih veličina i boja, za tvoj kućni ured, školu ili ured. Potraži A4 papir u boji ili A3 papir za printanje plakata i oglasa. 

Prikaži više Prikaži manje
Filteri
Prikaz artikala po stranici:
Poredaj prema:

GREEN 1/500

Prikaži atribute
Šifra artikla
356171
Težina
2,40 kg
Robna marka
GREEN
Jamstvo
-mj.
Visina
6cm
Širina
21cm
Dužina
30cm
Sakrij atribute
5,99 €
Redovna cijena
Prikaz artikala po stranici:

Pevex prodajni centri

Filtriraj centar koji te zanima
ili pronađi regiju koja te zanima
Pevex Zagreb i središnja Hrvatska
Pevex Sjeverna Hrvatska
Pevex Dalmacija
Pevex Slavonija
Pevex Istra i Kvarner