Crijep

🏠 Crijep - Tradicionalna izdržljivost i elegancija Crijep je tradicionalni materijal za pokrivanje krovova, poznat po svojoj izdržljivosti, estetskoj privlačnosti i sposobnosti da zaštiti dom od vremenskih uvjeta. Najčešće je izrađen od pečene gline ili betona te zbog toga crijep nudi dugotrajno rješenje koje može trajati desetljećima uz minimalno održavanje.   G...

🏠 Crijep - Tradicionalna izdržljivost i elegancija

Crijep je tradicionalni materijal za pokrivanje krovova, poznat po svojoj izdržljivosti, estetskoj privlačnosti i sposobnosti da zaštiti dom od vremenskih uvjeta. Najčešće je izrađen od pečene gline ili betona te zbog toga crijep nudi dugotrajno rješenje koje može trajati desetljećima uz minimalno održavanje.

 

Glina je najčešći materijal za izradu crijepa zbog svoje otpornosti na vatru, vlagu i ekstremne temperature. Osim što pruža zaštitu, crijep također doprinosi energetskoj efikasnosti doma jer regulira temperaturu u odnosu na vanjske uvjete. Osim toga je i ekološki prihvatljiv materijal. Zaviri u našu bogatu ponudu građevinskog materijala.

Prikaži više Prikaži manje
Filteri
Prikaz artikala po stranici:
Poredaj prema:

TONDACH KONTINENTAL PLUS PRIRODNI

Prikaži atribute
Šifra artikla
335531
Težina
2,90 kg
Robna marka
TONDACH
Jamstvo
-mj.
Širina
25cm
Dužina
42cm
Sakrij atribute
0,97 €
Redovna cijena
Prikaz artikala po stranici:

Pevex prodajni centri

Filtriraj centar koji te zanima
ili pronađi regiju koja te zanima
Pevex Zagreb i središnja Hrvatska
Pevex Sjeverna Hrvatska
Pevex Dalmacija
Pevex Slavonija
Pevex Istra i Kvarner