Uljni radijatori

Praktičnost i ekonomičnost u jednom Glavne prednosti uljnih radijatora uključuju njihovu energetsku učinkovitost i dug vijek trajanja. Oni također često dolaze s termostatima i mogućnostima prigušivanja, omogućujući precizno kontroliranje temperature u prostoriji. Uljni radijatori su tihi i ne stvaraju buku tijekom rada, što ih čini idealnim za spavaće sobe ili radne prostore. ...

Praktičnost i ekonomičnost u jednom

Glavne prednosti uljnih radijatora uključuju njihovu energetsku učinkovitost i dug vijek trajanja. Oni također često dolaze s termostatima i mogućnostima prigušivanja, omogućujući precizno kontroliranje temperature u prostoriji. Uljni radijatori su tihi i ne stvaraju buku tijekom rada, što ih čini idealnim za spavaće sobe ili radne prostore.

 

Osim toga, većina uljnih radijatora ima ugrađene sigurnosne značajke poput zaštite od pregrijavanja i automatskog isključivanja, što ih čini sigurnima za upotrebu. Njihov prijenosni dizajn omogućuje ti lako premještanje radijatora iz jedne prostorije u drugu prema potrebi.

 

Uljni radijatori su praktični i ekonomični uređaji za grijanje koji će ti pomoći održavati ugodnu temperaturu u tvom domu ili uredu tijekom hladnih mjeseci.

Prikaži više Prikaži manje
Filteri
Filteri
Cijena
Od
Do
Robna marka
Jamstvo
Visina
Širina
Dužina
Broj rebara
Primjeni
Uljni radijatori Filteri
Prikaz artikala po stranici:
Poredaj prema:

BLITZ PVOH-2011T

79,99 € / 602,68 kn
Vrijedi do: 23.10.2023.
90,99 € / 685,56 kn

BLITZ PVOH-2013T

89,99 € / 678,03 kn
Vrijedi do: 23.10.2023.
99,99 € / 753,37 kn

ISKRA ISKRA YL-B07FT-11

96,99 € / 730,77 kn
Prikaz artikala po stranici:

Pevex prodajni centri

Filtriraj centar koji te zanima
ili pronađi regiju koja te zanima
Pevex Zagreb i središnja Hrvatska
Pevex Sjeverna Hrvatska
Pevex Dalmacija
Pevex Slavonija
Pevex Istra i Kvarner