Sokovnici

🧉 Započni dan uz zdrav i ukusan sok uz sokovnik Sokovnici su električni ili ručni uređaji koji se koriste za ekstrakciju soka iz voća i povrća. Tipovi sokovnika razlikuju se prema načinu rada, odnosno načinu na koji izdvajaju sok iz voća i povrća. Najčešće  korišteni su centrifugalni sokovnici koji koriste brzu rotaciju oštrih noževa za sjeckanje voća i povrća te ...

🧉 Započni dan uz zdrav i ukusan sok uz sokovnik

Sokovnici su električni ili ručni uređaji koji se koriste za ekstrakciju soka iz voća i povrća. Tipovi sokovnika razlikuju se prema načinu rada, odnosno načinu na koji izdvajaju sok iz voća i povrća. Najčešće  korišteni su centrifugalni sokovnici koji koriste brzu rotaciju oštrih noževa za sjeckanje voća i povrća te centrifugalnom silom izdvajaju sok iz sjeckanog materijala. Sok se nakon toga provlači kroz sitno sito i odvaja od pulpe. Sokovnici također mogu biti i hladni prešači, odnosno eleketrični sokovnici koji koriste vijak za istiskanje soka iz voća i povrća. 

Za dobivanje prirodnog soka odaberi kvalitetni sokovnik koji omogućava umetanje cijelih ili velikih komada voća i/ili povrća. Priprema prirodnih sokova brza je i jednostavna te je zbog toga lako održavati zdrav način života. Osim što pružaju mogućnost pripreme raznih sokova za tebe i tvoju obitelj, sokovnici su vrlo jednostavni za čišćenje te su odličan način za započeti jutro. 

 

Prikaži više Prikaži manje
Filteri
Filteri
Cijena
Od
Do
Robna marka
Prikaži svePrikaži manje
Jamstvo
Visina
Prikaži svePrikaži manje
Širina
Prikaži svePrikaži manje
Dužina
Prikaži svePrikaži manje
Snaga (W)
Kapacitet posude (L)
Primjeni
Sokovnici Filteri
Prikaz artikala po stranici:
Poredaj prema:

PHILIPS HR1855/70

132,59 € / 999,00 kn

TEFAL ZE3701

56,94 € / 429,01 kn

SENCOR SSJ 4042RD SPORI

99,41 € / 749,00 kn

SENCOR SJE 741SS

46,32 € / 349,00 kn

BLACK&DECKER BXJE600E

84,81 € / 639,00 kn

GORENJE JC805EII

78,17 € / 588,97 kn
Prikaz artikala po stranici:

Pevex prodajni centri

Filtriraj centar koji te zanima
ili pronađi regiju koja te zanima
Pevex Zagreb i središnja Hrvatska
Pevex Sjeverna Hrvatska
Pevex Dalmacija
Pevex Slavonija
Pevex Istra i Kvarner