0 recenzija
Ovlaživač zraka CAMRY CR7964
0 recenzija

Ovlaživač zraka CAMRY CR7964

Šifra artikla: 342094
Dostupno u 4 poslovnica
Raspoloživo za kupnju: u 4 od 28 poslovnica
Dostupnost (4 poslovnica)
Raspoloživo za kupnju u: u 4 od 28 poslovnica
Dostava
Trenutno nedostupno
Zagreb - Sesvete
Trenutno nedostupno
Zagreb - Žitnjak
Trenutno nedostupno
Zagreb - Novi Zagreb
Trenutno nedostupno
Zagreb - Jankomir
Trenutno nedostupno
Zagreb - Črnomerec
Trenutno nedostupno
Bjelovar
Trenutno nedostupno
Čakovec
Trenutno nedostupno
Dubrovnik
Dostupno odmah
Karlovac
Trenutno nedostupno
Koprivnica
Trenutno nedostupno
Križevci
Trenutno nedostupno
Kutina
Dostupno odmah
Makarska
Trenutno nedostupno
Osijek
Trenutno nedostupno
Pula
Trenutno nedostupno
Rijeka - Kukuljanovo
Trenutno nedostupno
Rijeka - Škurinje
Trenutno nedostupno
Samobor
Trenutno nedostupno
Šibenik
Trenutno nedostupno
Sisak
Dostupno odmah
Slavonski Brod
Dostupno odmah
Split
Trenutno nedostupno
Varaždin
Trenutno nedostupno
Vinkovci
Trenutno nedostupno
Virovitica
Trenutno nedostupno
Vukovar
Trenutno nedostupno
Zadar
Trenutno nedostupno
499,00 kn / 66,23 €
PEVEX KLUB cijena
374,00 kn / 49,64 €
Već od
20,79 kn / 2,76 €
bez kamata i naknada
Izračunaj ratu
Izračunaj ratu

Kalkulator je informativnog karaktera. Broj rata ovisi o vrsti kreditne kartice i o tome plaća li se online ili u trgovini. Za više informacija posjeti Uvjete poslovanja gdje su opisani svi načini plaćanja.

Broj rata Mjesečni iznos
2
249,50 kn / 33,11 €
3
166,33 kn / 22,08 €
4
124,75 kn / 16,56 €
6
83,17 kn / 11,04 €
12
41,58 kn / 5,52 €
24
20,79 kn / 2,76 €
36 -
Roby

Ovaj proizvod ima nižu cijenu ako si član PEVEX KLUB-a vjernosti! Učlani se

Opis proizvoda

Opis proizvoda Ovlaživač zraka CAMRY CR7964

SPECIFIKACIJA:

 • LCD displej
 • Daljinski upravljač
 • Mjerene temperature i vlage
 • Volumen posude 4.2 lit
 • Kapacitet vlaženja 300 ml / h
 • Digitalni timer 1/2/4/8 h
 • Opcija sleep moda
 • Za površinu od 35m2
 • Vrijeme konstatnog rada 14 sati
 • Snaga 25W

Ovlaživač zraka opremljen je ultrazvučnim  visokofrekventnim oscilatorom za raspršivanje vode. Učinak vlaženja vidljiv je u obliku fine magle koja izlazi kroz mlaznicu uređaja.

 • Ovlaživač zraka za sve

Suh zrak je učestala pojava u stanovima gdje centralno grijanje i velik broj radijatora mogu jako isušiti zrak. Suvremeni ovlaživač zraka pomoći će vam da se brzo riješite ove neugodnosti koja je izuzetno problematična za starije osobe ili osobe koje pate od respiratornih bolesti.

Proizvod opremljen inovativnim rješenjima kao primjerice ultrazvučnim oscilatorom koji razbija vodu na sitne čestice, a opsežni sustav ventilacije olakšat će njihovu distribuciju u stanu.

Uređaj je opremljen LCD kontrolnom pločom i daljinskim upravljačem, koji olakšavaju kontrolu rada i pristup postavkama u svim uvjetima i s bilo koje udaljenosti. Izlijevanje vode s vrha i kontinuirano praćenje i prikaz trenutnih vrijednosti vlage i temperature učinit će pokretanje i korištenje ovlaživača zraka jednostavnim i prikladnim. Kapacitet spremnika za vodu je 4,2 litre, što vam omogućuje rad do 14 sati uz samo jedno punjenje.

 

 • Ovlaživač zraka s modernom tehnologijom

Korištena tehnička rješenja razlikuju ovaj proizvod od drugih na tržištu. Kapacitet ovlaživanja je 300 ml na sat, što vam omogućuje vlaženje sobe do 35 m². Ultrazvučna tehnologija razbija vodu na sitne čestice, zahvaljujući kojima iz uređaja izlazi fina maglica.

Funkcija higrometra (instrument za mjerenje relativne vlažnosti) omogućuje vam podešavanje vlage u iznosu od 45-90%. Zahvaljujući brojaču vremena (timer-u), možete programirati uređaj da se isključi, a način mirovanja održavat će konstantnu vlažnost od 65% i isključiti zaslon tako da noću možete bez problema zaspati.

Uređaj radi izuzetno tiho, pa ga se čak može smjestiti u dječju sobu. Set uključuje filter za uklanjanje kamenca iz vode koji produžuje vijek vlaženja zraka. Prilagodba intenziteta vlaženja i izlaz rotirajuće maglice omogućuju vam podešavanje uređaja prema vašim željama.


Prikaži više Prikaži manje
Tehničke karakteristike

Tehničke karakteristike za Ovlaživač zraka CAMRY CR7964

Težina
1,00kg
Robna marka
ADLER
Jamstvo
24mj.
Visina
39cm
Širina
17cm
Dužina
17cm
Mjerna jedinica
kom


Sirovinski sastav za Ovlaživač zraka CAMRY CR7964

plastika
Dostava i povrat

Dostava

Dostava na adresu:

 • Narudžbe napravljene putem webshopa u pravilu se isporučuju vanjskom dostavnom službom drugi ili treći radni dan nakon potvrde da je roba spremna za isporuku.
 • Rok isporuke je od 2 do 10 radnih dana, potvrde da je roba spremna za isporuku, a za otoke rok isporuke ovisi o rasporedu trajektnih linija.
 • Artikle je moguće dostaviti i drugim dostavnim službama ili Pevexovom internom dostavom ukoliko narudžba ima specifične ili zahtjevne manipulacije robom.
 • Rok isporuke za RPN (roba po narudžbi) artikle može biti dulji od redovnog i to je navedeno pored svakog takvog artikla.
 • Cijena dostave za svaku narudžbu vidljiva je prilikom prolaska kroz košaricu i plaćanje na webshopu, a cijena dostave izračunava se na osnovi bruto težine naručenih proizvoda.
 • U izborniku Moj profil, pod Moje narudžbe, moguće je pratiti status narudžbe, odnosno poslanog paketa.
 • Dostava se odvija do stambenog objekta ili najbližeg mogućeg prilaza vozilu dostavne službe.

Click&Collect preuzimanje u prodajnim centrima:

 • Click & Collect narudžbe moguće je platiti isključivo unaprijed, putem debitnih/kreditnih kartica ili uplatom na Pevex žiro račun ukoliko postoji raspoloživa zaliha na odabranom centru u trenutku narudžbe.
 • Narudžbe s uslugom Click & Collect bit će obrađene i spremne za prikup u roku 24 sata (radinim danom) od primitka uplate za artikle koji su označeni "Dostupno odmah" (osim ako se radi o artiklima koji se naručuju od dobavljača i nose oznaku "roba po narudžbi" ili imaju naznačen drugi rok dostupnosti).
 • Usluga Click & Collect s preuzimanjem u prodajnom centru za kupce je besplatna.
 • Pevex d.d. će kupca obavijestiti e-mail potvrdom kada roba bude spremna za preuzimanje. Kupac je obavezan preuzeti robu u roku od 10 dana od dobivanja obavijesti da je roba spremna za preuzimanje.

Zamjena, reklamacija i povrat robe

 • Zamjena robe
  PEVEX d.d. svojim kupcima omogućuje zamjenu nekorištene i neoštećene robe (s pripadajućom originalnom neoštećenom ambalažom) kupljene u webshopu unutar 14 dana od dana izdavanja računa. Kupcu je omogućeno zamijeniti robu iste ili veće vrijednosti isključivo (uz nadoplatu na blagajni) u bilo kojem Pevex prodajnom centru.
 • Reklamacija robe
  Prilikom dostave, Kupac uz proizvode dobiva račun te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati ukoliko ne postoji razlog za reklamaciju. Potrebno je pregledati vanjska oštećenja prilikom preuzimanja pošiljke jer svojim potpisom potvrđujete da ste pošiljku primili od kurira u neoštećenom pakiranju. Reklamaciju pošiljke oštećene pri transportu do navedene adrese, obavezno je prijaviti prodavatelju PEVEX d.d. u roku od 5 dana od preuzimanja pošiljke. Za otvaranje reklamacijskog naloga potrebno je poslati fotografije oštećenog proizvoda i ambalaže na e-mail: [email protected] te kratki opis oštećenja i broj narudžbe.
 • Povrat robe
  Prema Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac ima pravo na povrat robe kupljene putem webshopa u roku 14 dana od datuma potpisane potvrde o preuzimanju robe. U slučaju da Kupac odluči raskinuti ugovor o kupoprodaji na daljinu, može to učiniti tako da prije isteka roka obavijesti prodavatelja o raskidu ugovora o kupoprodaji putem obrasca za jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora.

Ukoliko Kupac jednostrano raskine ugovor o kupoprodaji, obvezan je o vlastitom trošku dostaviti kupljene proizvode prodavatelju.

Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Detaljne upute i uvjete poslovanja webshopa nalaze se na sljedećem linku.

 

Recenzije (0)

Recenzije i komentari za Ovlaživač zraka CAMRY CR7964

0.0
Prosječna ocjena nakon 0 recenzija
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0

Iskaži svoje mišljenje

Ocijeni proizvod
Tvoje mišljenje nam je važno
Imaš slike?
Natrag na recenzije