Ovaj proizvod više nije dostupan za naručivanje. Provjeri slične proizvode iz ove kategorije.
0 recenzija
Unutarnje podne pločice VINTAGE MATT 30X60 1KL 1,44M2
0 recenzija

Unutarnje podne pločice VINTAGE MATT 30X60 1KL 1,44M2

Šifra artikla: 369362
Opis proizvoda

UPUTE O POLAGANJU: prije postavljanja pločica obavezno provjeri ton i kalibar pločica te razmotri ukoliko cjelokupna slika odgovara tvojim očekivanjima. Zbog prirodnog postupka pečenja pločica, kod keramičkih pločica nastaju razlike u boji i mjerama stoga savjetujemo kombiniranje pločica iz različitih pakiranja. Reklamacije na već položene pločice se ne uvažavaju!

Prikaži više Prikaži manje
Tehničke karakteristike

Tehničke karakteristike za Unutarnje podne pločice VINTAGE MATT 30X60 1KL 1,44M2

Težina
19,60 kg
Zaštita od smrzavanja
N/A
Robna marka
SERRA
Jamstvo
- mj.
Visina
0.8 cm
Širina
60 cm
Dužina
30 cm
Efekt pločice
Drvo
Oblik pločice
Pravokutne
Boja
Više boja
Dizajn pločice
Rustikalni
Klasa
1. klasa
Materijal
N/A
Otpornost na habanje
N/A
Visoki sjaj
N/A
Primjena pločica
Podna
Mjerna jedinica
pak


Sirovinski sastav za Unutarnje podne pločice VINTAGE MATT 30X60 1KL 1,44M2

REDBODY
Dostava i povrat

Dostava

Click&Collect preuzimanje u prodajnim centrima:

 • Click & Collect narudžbe moguće je platiti isključivo unaprijed, putem debitnih/kreditnih kartica ili uplatom na Pevex žiro račun ukoliko postoji raspoloživa zaliha na odabranom centru u trenutku narudžbe.
 • Narudžbe s uslugom Click & Collect bit će obrađene i spremne za prikup u roku 24 sata (radinim danom) od primitka uplate za artikle koji su označeni "Dostupno odmah" (osim ako se radi o artiklima koji se naručuju od dobavljača i nose oznaku "roba po narudžbi" ili imaju naznačen drugi rok dostupnosti).
 • Usluga Click & Collect s preuzimanjem u prodajnom centru za kupce je besplatna.
 • Pevex d.d. će kupca obavijestiti e-mail potvrdom kada roba bude spremna za preuzimanje. Kupac je obavezan preuzeti robu u roku od 10 dana od dobivanja obavijesti da je roba spremna za preuzimanje.

*Tokom studenog i prosinca moguće je dulje vrijeme pripreme usluge Click&Collect od uobičajene s obzirom na povećani broj narudžbi.

Zamjena, reklamacija i povrat robe

 • Zamjena robe
  PEVEX d.d. svojim kupcima omogućuje zamjenu nekorištene i neoštećene robe (s pripadajućom originalnom neoštećenom ambalažom) kupljene u webshopu unutar 14 dana od dana izdavanja računa. Kupcu je omogućeno zamijeniti robu iste ili veće vrijednosti isključivo (uz nadoplatu na blagajni) u bilo kojem Pevex prodajnom centru.
 • Reklamacija robe
  Prilikom dostave, Kupac uz proizvode dobiva račun te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati ukoliko ne postoji razlog za reklamaciju. Potrebno je pregledati vanjska oštećenja prilikom preuzimanja pošiljke jer svojim potpisom potvrđujete da ste pošiljku primili od kurira u neoštećenom pakiranju. Reklamaciju pošiljke oštećene pri transportu do navedene adrese, obavezno je prijaviti prodavatelju PEVEX d.d. u roku od 5 dana od preuzimanja pošiljke. Za otvaranje reklamacijskog naloga potrebno je poslati fotografije oštećenog proizvoda i ambalaže na e-mail: [email protected] te kratki opis oštećenja i broj narudžbe.
 • Povrat robe
  Prema Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac ima pravo na povrat robe kupljene putem webshopa u roku 14 dana od datuma potpisane potvrde o preuzimanju robe. U slučaju da Kupac odluči raskinuti ugovor o kupoprodaji na daljinu, može to učiniti tako da prije isteka roka obavijesti prodavatelja o raskidu ugovora o kupoprodaji putem obrasca za jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora.

Ukoliko Kupac jednostrano raskine ugovor o kupoprodaji, obvezan je o vlastitom trošku dostaviti kupljene proizvode prodavatelju.

Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Detaljne upute i uvjete poslovanja webshopa nalaze se na sljedećem linku.

 

Recenzije (0)

Recenzije i komentari za Unutarnje podne pločice VINTAGE MATT 30X60 1KL 1,44M2

0.0
Prosječna ocjena nakon 0 recenzija
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0

Iskaži svoje mišljenje

Ocijeni proizvod
Tvoje mišljenje nam je važno
Imaš slike?
Natrag na recenzije
Click&Collect

Preuzmi narudžbu besplatno u jednom od 29 prodajnih centara

36 rata bez kamata i naknada

Ista cijena za sve oblike plaćanja

Brza dostava

Naručeni artikli stižu direktno na tvoju adresu

100% sigurno

Više od 30 godina iskustva i povjerenja