Bazen

🏊 Bazen za svako zadovoljstvo Bazeni predstavljaju oazu u kojoj možeš uživati u osvježenju, opuštanju i zabavi. Bez obzira jesi li ljubitelj plivanja, želiš se rashladiti u vrućim ljetnim danima ili jednostavno želiš stvoriti prostor za druženje s obitelji i prijateljima, bazen ti pruža mogućnost da stvoriš svoj vlastiti vodeni raj. Kada razmišlja&sc...

🏊 Bazen za svako zadovoljstvo

Bazeni predstavljaju oazu u kojoj možeš uživati u osvježenju, opuštanju i zabavi. Bez obzira jesi li ljubitelj plivanja, želiš se rashladiti u vrućim ljetnim danima ili jednostavno želiš stvoriti prostor za druženje s obitelji i prijateljima, bazen ti pruža mogućnost da stvoriš svoj vlastiti vodeni raj.

Kada razmišljaš o postavljanju bazena, imaš izbor između montažnih bazena i bazena na napuhavanje. Ove dvije vrste bazena imaju svoje prednosti i karakteristike koje je važno razmotriti prije donošenja konačne odluke.

 

Montažni bazeni su popularni zbog svoje praktičnosti i jednostavnosti postavljanja. Lako se sastavljaju od različitih elemenata na mjestu postavljanja. Često su izrađeni od izdržljivih materijala poput čelika, plastike ili aluminija, pružajući im stabilnost i dugotrajnost. Ovi bazeni dolaze u različitim veličinama, oblicima i dubinama, omogućavajući da odabereš onaj koji najbolje odgovara tvojim potrebama i stilu uređenja dvorišta. 

 

Bazeni na napuhavanje nude praktičnost, pristupačnost i jednostavnost postavljanja. Izrađeni su od izdržljive plastike i mogu se brzo postaviti na ravnu i čistu površinu. Bazen na napuhavanje dolazi u različitim veličinama i oblicima, pružajući fleksibilnost prilikom odabira. Jedna od glavnih prednosti bazena na napuhavanje je njihova mobilnost. Lako se mogu premjestiti i postaviti na različitim lokacijama. Također, bazeni na napuhavanje obično su pristupačniji budžetu. 

 

Bez obzira na stil i veličinu, bazen će ti omogućiti da se osjećaš osvježeno i da uživaš u ljepoti vode u udobnosti svog doma. A kako bi voda ostala čista i sigurna potraži sredstva za održavanje bazena koja će ti pomoći održati bazen u besprijekornom stanju.

Prikaži više Prikaži manje
Filteri
Filteri
Cijena
Od
Do
Robna marka
Prikaži svePrikaži manje
Jamstvo
Visina
Prikaži svePrikaži manje
Širina
Prikaži svePrikaži manje
Dužina
Prikaži svePrikaži manje
Primjeni
Bazen Filteri
Prikaz artikala po stranici:
Poredaj prema:

INTEX ELEKTRIČNA PUMPA 220-240 V

13,26 €
Redovna cijena

DOZATOR

12,09 €
Redovna cijena

INTEX POKRIVAČ 305cmx25cm

11,93 €
Redovna cijena

INTEX 1,47mx33cm PLAVI

10,60 €
Redovna cijena

INTEX POKRIVAČ EASY SET 305cm

10,60 €
Redovna cijena

IVERO KLOR TABLETE 200g 1/1

10,39 €
Redovna cijena

JADRANSKA SOL ZA BAZENE 25 KG

9,28 €
Redovna cijena

INTEX NOŽNA PUMPA 28 cm BELLOWS

9,28 €
Redovna cijena

IVERO KLOR GRANULE 1/1

8,69 €
Redovna cijena

INTEX POKRIVAČ EASY SET 244cm

7,99 €
Redovna cijena

INTEX DOZATOR 17,8 cm

6,62 €
Redovna cijena

IVERO FLOKULANT 1/1

4,19 €
Redovna cijena

INTEX DOZATOR 12,7cm

4,10 €
Redovna cijena

IVERO PH PLUS GRANULE 1/1

3,99 €
Redovna cijena
Prikaz artikala po stranici:

Pevex prodajni centri

Filtriraj centar koji te zanima
ili pronađi regiju koja te zanima
Pevex Zagreb i središnja Hrvatska
Pevex Sjeverna Hrvatska
Pevex Dalmacija
Pevex Slavonija
Pevex Istra i Kvarner