Komposter

🍂 Komposter za svaki vrt Osim očuvanja okoliša i smanjenja količine otpada u tvom kućanstvu, komposteri će ti olakšati i uzgoj tvog vrta u budućnosti. Ovi kompaktni spremnici za biološki otpad savršen su izbor za tvoj vrt. Komposteri se mogu razlikovati po nekoliko stvari Kapacitet kompostera – kapacitet kompostera će samim time određivati i njegovu velič...

🍂 Komposter za svaki vrt

Osim očuvanja okoliša i smanjenja količine otpada u tvom kućanstvu, komposteri će ti olakšati i uzgoj tvog vrta u budućnosti. Ovi kompaktni spremnici za biološki otpad savršen su izbor za tvoj vrt.

Komposteri se mogu razlikovati po nekoliko stvari

Kapacitet kompostera – kapacitet kompostera će samim time određivati i njegovu veličinu. Prema tome kapacitet kompostera treba birati u skladu s količinom otpada i veličinom vrta.


Izrada kompostera – komposteri mogu biti izrađeni od drveta, plastike i metala te mogu imati poklopac ili mogu biti otvoreni. Za manje gradske vrtove optimalni su plastični komposteri koji su u potpunosti zatvoreni. Poklopac štiti kompost od različitih vremenskih uvjeta, te sprječava da se kompost osuši u slučaju jakog sunca.


Broj komora – komposteri mogu imati jednu ili dvije komore

Prikaži više Prikaži manje
Filteri
Filteri
Cijena
Od
Do
Robna marka
Visina
Širina
Dužina
Boja
Primjeni
Komposter Filteri
Prikaz artikala po stranici:
Poredaj prema:

300LT - 59X61X83h

39,80 €
Redovna cijena

PROSPERPLAST CRNI 380L

28,99 €
Redovna cijena
Prikaz artikala po stranici:

Pevex prodajni centri

Filtriraj centar koji te zanima
ili pronađi regiju koja te zanima
Pevex Zagreb i središnja Hrvatska
Pevex Sjeverna Hrvatska
Pevex Dalmacija
Pevex Slavonija
Pevex Istra i Kvarner