Paviljoni

☀️ 💨 Zaštita od vremenskih uvjeta pomoću paviljona Odlično rješenje za zaklon od sunca te vremenskih neprilika. Svojim jednostavnim izgledom paviljon se lako prilagođava u svako dvorište, pruža dovoljno prostora za umetanje klupa ili vrtnih garnitura pogodne za druženje s obitelji i prijateljima. Također, postoji i mogućnost umetanja zavjesa na paviljon kako bi dobili veću ...

☀️ 💨 Zaštita od vremenskih uvjeta pomoću paviljona

Odlično rješenje za zaklon od sunca te vremenskih neprilika. Svojim jednostavnim izgledom paviljon se lako prilagođava u svako dvorište, pruža dovoljno prostora za umetanje klupa ili vrtnih garnitura pogodne za druženje s obitelji i prijateljima. Također, postoji i mogućnost umetanja zavjesa na paviljon kako bi dobili veću privatnost. 

Izuzetno izdržljiv materijal

Metalni paviljon odličan je izbor zbog njegove izdržljivosti i čvrstoće, tako da možeš bezbrižno uživati u raznim obiteljskim okupljanjima bez obzira na vrijeme.

Fleksibilnost paviljona

Velika prednost je što paviljon možeš premjestiti i na drugo mjesto u dvorištu, a također i transportirati na druge lokacije jer je paviljon sam po sebi jednostavan za rastavljanje i prijevoz. Ponudu naših metalnih paviljona pogledajte ovdje.

Prikaži više Prikaži manje
Filteri
Filteri
Cijena
Od
Do
Jamstvo
Visina
Širina
Dužina
Primjeni
Paviljoni Filteri
Prikaz artikala po stranici:
Poredaj prema:

SONG, 3x3 m

39,99 €
Redovna cijena

MOROCCO 2,95X2,95X2,6 m

249,90 €
Redovna cijena
Prikaz artikala po stranici:

Pevex prodajni centri

Filtriraj centar koji te zanima
ili pronađi regiju koja te zanima
Pevex Zagreb i središnja Hrvatska
Pevex Sjeverna Hrvatska
Pevex Dalmacija
Pevex Slavonija
Pevex Istra i Kvarner