Zahtjev za izdavanje kopije računa

Niste član PEVEX KLUB-a? Prijavite se na link.

Razlog potraživanja kopije računa*
Obrada osobnih podataka od strane Pevex d.d. u svrhu izdavanja kopije računa*

OBAVIJESTI

Pevex d.d., Savska cesta 84, Sesvete, OIB: 73660371074, kao Voditelj zbirke osobnih podataka (dalje u tekstu: Pevex d.d.), obavještava Vas da se Vaši osobni podaci prikupljaju i da će biti obrađeni
u okviru Vašeg zahtjeva za ponovno izdavanje maloprodajnog računa (dalje u tekstu: Zahtjev).
Pravna osnova za obradu osobnih podataka je ispunjavanje obveza iz sklopljenog ugovora o kupoprodaji u kojem ste stranka.Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da, ispunjavanjem Zahtjeva, slobodno i izričito dajete osobne podatke za prikupljanje i daljnju obradu. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te niste dužni unositi svoje osobne podatke, ali u slučaju odbijanja davanja osobnih podataka nećemo biti u mogućnosti ispuniti Vaš Zahtjev. Osobni podaci koje će Pevex d.d. prikupljati od Vas su: ime, prezime, broj telefona ili mobitela, e-mail i ovisno o tome što nam dostavljate kao dokaz o kupovini proizvoda: osobni podaci navedeni u slipu Vaše kartice, broj Pevex kartice, osobni podaci navedeni u ovjerenom jamstvenom listu i izvodu banke.

 

Ustupanjem Vaših osobnih podataka – unosom u Zahtjev smatra se da ste suglasni s obradom istih u svrhu ponovnog izdavanja maloprodajnog računa, za vrijeme koje je potrebno za ponovno izdavanje i dostavu maloprodajnog računa.

Od Pevex d.d. možete zatražiti pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje osobnih podataka ili ograničavanje obrade koja se na Vas odnose, imate pravo na ulaganje prigovora na obradu takvih podataka te na prenosivost svojih osobnih podataka drugom voditelju obrade. Obradi osobnih podataka u navedene svrhe možete se u svako doba usprotiviti, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka.

Pevex d.d. s Vašim će osobnim podacima postupati sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka i Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka i uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Pevex d.d. štiti privatnost svojih kupaca, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi ispunjavanja Vašeg Zahtjeva, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom.

PEVEX je voditelj obrade Vaših osobnih podataka. Imamo službenika za zaštitu osobnih podataka i možete nas kontaktirati putem adrese elektroničke pošte: [email protected] ili na adresu: Savska cesta 84, 10360 Sesvete.

U skladu s važećim propisima, imate pravo prigovora Agenciji za zaštitu osobnih podataka u odnosu na obradu osobnih podataka koja se odnosi na Vas.

U Zagrebu; 05/09/2022

Click&Collect

Preuzmi narudžbu besplatno u jednom od 29 prodajnih centara

36 rata bez kamata i naknada

Ista cijena za sve oblike plaćanja

Brza dostava

Naručeni artikli stižu direktno na tvoju adresu

100% sigurno

Više od 30 godina iskustva i povjerenja