Željeznarija

Električni alati su potrebni svakom profesionalnom majstoru kao i hobi entuzijastima. Kvalitetan alat će Vam omogućiti kvalitetan i precizan rad a njegova dugotrajnost će svaki posao učiniti užitkom. U našoj ponudi možete pronaći aku bušilice i aku odvijače poznatih robnih marki kao što su Makita, Bosch, Black and Decker ili Einhell. Također imamo i univerzalne baterije za sve alate.
Od ručnih alata u našoj ponudi možete pronaći razne alate kao što su zidarski alati, čekići, sjekire, brusni alati, pile, odvijači, mjerni alati, kliješta i razni setovi alata.
Željezna galanterija je odjel koji nudi proizvode kao što su okovi za vrata, okovi za prozore, pribor za namještaj, lokoti, kućni brojevi, poštanski pretinci, regali, ormari i police te protupožarni aparati.
Ukoliko uređujete svoju kuću ili stan, iz naše ponude su Vam dostupne utičnice, instalacijski kabeli, produžni kabeli, razdjelni ormari i portafoni.
Za ozbiljnije ili profesionalne radove potrebni su Vam i profesionalni strojevi kao što su aparati za zavarivanje, pile za drvo, pile za keramiku, kompresori, agregati te grijači i isušivači zraka.